top of page
Search
  • TheBeeStreetTeam

We zijn van start!

Afgelopen week zijn we begonnen met het project: Beestreet. Zaterdagmiddag hebben we de officiële opening gehad van de eerste Beestreet in de Nieuwe oosterstraat. Het was super tof om te zien dat er zoveel mensen zo enthousiast zijn over het project en geïnteresseerd zijn in de techniek hierachter. We kregen een demonstratie van de waterval, een apparaat dat gemaakt is door een groep studenten die voor ons op dit project stonden.Eileen geeft informatie over de watermuur (links naast Eileen).


De Nieuwe oosterstraat.Een van de eerste planten, geplant in de Nieuwe Oosterstraat.We hebben een afspraak gehad met onze nieuwe klant en een plan gemaakt voor de aankomende weken. Er wordt nu hard gewerkt aan een onderzoek over water verzameling, filtratie en irrigatiesystemen. Om dit te kunnen doen hebben we een afspraak gehad met Luewton Agostinho. Hij is waterfiltratie expert en werkzaam bij Van Hall Larenstein University of Applied Sciences. Hij heeft ons heel veel informatie gegeven over water filtratie systemen die worden gebruikt in regio’s die te maken hebben met droogte crisis.

Op het moment zijn we aan het leren over het huidige systeem om het regenwater aan te pakken en hoe we dit kunnen verbeteren met criteria voor het nieuwe ontwerp.Rondleiding van Luewton Agostinho.Binnen bij het water filtratie onderzoekslab @Van Hall Larenstein.

Bedankt voor het lezen en vergeet ons niet te volgen op Instagram @Beestreet058.


Liefs,


Team Beestreet

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Beestreet Instagram
bottom of page