top of page
Search
  • TheBeeStreetTeam

Een nieuw inzicht

Afgelopen week hebben we al onze nieuwe ideeën aan elkaar voorgesteld en samen schetsen en prototypes gemaakt. We presenteren binnenkort de tweede fase en focussen on op de voorbereiding van alle grafische producten en de content voor de dia’s.


Nadat we nieuwe workshops hebben gevolgd zijn we bezig geweest met het maken van een business model canvas en hebben we deze opgesteld in onze Product Service System map. Ook hebben we gedefinieerd welke scenario’s we onder ogen moeten zien in de toekomst. We hebben een infographic gemaakt over wat we tot nu toe hebben gemaakt. Op woensdag zijn we naar een event bij de Recycle Boulevard Estafette geweest. Dit is de grootste tweedehands winkel in Leeuwarden. Maak je toekomst. We kregen drie toespraken over duurzaam design.


We hebben inspiratie gevonden op een particulier idee wat daar werd gepresenteerd: producten maken van kurk. Wat ook voor ons verrassend was is dat kurk meerder eigenschappen heeft wat ons kan helpen bij het optimaliseren van het product. Kurk is namelijk waterproof, licht, elastisch en recyclebaar. We gaan over dit materiaal verder onderzoek doen. Voor nu zijn we bezig met het voorbereiden van onze presentatie voor maandag.


Bedankt voor het lezen en vergeet ons niet te volgen op Instagram @Beestreet058.Liefs,

Team Beestreet
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Beestreet Instagram
bottom of page