top of page
Search
  • TheBeeStreetTeam

Ideeën visualiseren


De afgelopen week zijn we bezig geweest met ons voorbereiden op de eerste presentatie. We hebben de tijd genomen om ons goed te oriënteren op het project en hebben concepten bedacht die we later kunnen uitwerken in prototypes. We hebben wat leuke schetsen gemaakt en de voor en nadelen met elkaar bekeken.


Afgelopen zaterdag zijn we naar de 'water campus experience day' geweest. Dit was erg leuk en gaf ons de mogelijkheid om onze netwerk vaardigheden te laten zien. De dag gaf ons ook inspiratie voor nieuwe oplossingen, oplossingen waar we anders nooit opgekomen waren.

Nadat we iedereen onze ideeën hadden voorgeschoteld zijn we vertrokken met een goed gevoel en tevreden klanten. We hebben nieuwe ideeën opgedaan die we verder zullen gaan onderzoeken. Ook komen er steeds meer ideeën bij en het is moeilijk om met iets te komen waarvan we weten dat het werkt, het waard is om uit te werken in deze korte tijd en wat origineel is.


We hebben nog maar een paar weken te gaan en hebben nog zoveel werk te doen voordat we het probleem hebben opgelost. We focussen ons nu op onze marketing campagne. Want hoe gaan we het bericht overbrengen dat de wereld veranderd?! We hopen zo dat het ons lukt om aandacht voor ons project te krijgen.Schetsen van de nieuwe (mogelijke) ideeën.


Vergeet ons niet te volgen op Instagram: @Beestreet058.


Tot de volgende post!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


  • Beestreet Instagram
bottom of page